HTML

Nászutunk Thaiföldön

Nászutas élmények Thaiföldről

Friss topikok

  • csikilany: @EVE: Ja, es az AirAsia-t is itthonrol foglaltuk, a weboldalukon keresztul bankkartyaval (ahogy az... (2010.01.18. 12:28) Egy álom
  • Scarlettohara: NAGYON jó blog, gratulálok! Kár, hogy nekem nincs túl sok affinitásom az íráshoz... Kitty (2010.01.08. 12:55) Utolsó nap - Bangkok Sukhumvit negyed

Linkblog

2009.02.15. 09:20 csikilany

Továbbra is készülünk...

Jelentem kb. minden szabadidőmben Thaiföldről olvasok :o) Ígyhát lényegtelen is megkérdezni, hogy mit csinálok :o) Kiolvastam az útikönyvet, amit sógornőmtől kaptunk Karácsonyra, de emellett kb. az összes Thaifölddel kapcsolatos oldalt is a netről, nem is beszélve az útibeszámolókról, melyeket már Thaiföld-járta emberek írtak. Nagyjából megterveztük a 15 napot, átgondoltuk, hogy mi fér bele egyáltalán, és egyenként minden tervezett helyszínnek is alaposan utánanéztem :o) Szóval amennyire tudtam, kitanultam magam, de tudom, hogy így is rengeteg meglepetés és új dolog fog érni minket ha már végre ott leszünk. Persze ez jól is van így, hiszen azért megyünk, hogy megismerjük ezt az új világot a gyönyörű természetes adottságaival, érdekes kutúrájával és mindennel együtt.

Dehát nem szeretnék majd tudatlanul bambán ácsorogni, hogy most hogyan és merre... Szóval úgy gondolom nem árt ismerni a lehetőségeket, mert hát ott nem úgy mennek a dolgok mint nálunk. Ráadásul eddigi ismereteim szerint nagyon kevesen beszélnek ott angolul, szóval minden segítségkérés hiába. Aranyosan mosolyognak az emberre, és bólogatnak (mert ők ilyen kedves emberek) de hogy mire azt sajnos elég kevesen tudják... És állítólag a térképet is kevesen ismerik, még akkor is, ha thaiul is szerepelnek rajta a nevezetességek. Azt mondják a helyi közlekedésre ne igazán számítsunk (a skytrain-t leszámítva), ugyanis a buszokon is csak thaiul van minden kiírva :o) de az érdekes az, hogy a taxisok se mindig tudják hol van a kívánt úticél, és képesek akár máshol is kirakni az embert miután kifizette az előre megbeszélt összeget. Szóval ezek a dolgok miatt szeretnék felkészült lenni, és nem eljátszani az elveszett turista szerepét, bár biztos vagyok benne, hogy mégis lesz erre is bőven alkalom :o)))

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://thainaszut.blog.hu/api/trackback/id/tr2944541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása